AKTUÁLNÍ DRAKKAR

05.10.2013 12:57

Titulka s vikingskou lodí, siluety jarla a jeho bojovníků, to vše mě zaujalo na první pohled. Nápis vpravo nahoře mě ale trochu znejistil - Internetový časopis o RPG.  Nehraju žádné erpégéčko, bude tam vůbec něco zajímavého? Něco, co bych si mohl přečíst?  

Moje nejistota byla však naprosto zbytečná. Nebylo tu jen něco, zajímavé a ke čtení tu bylo téměř všechno! Vznik některých článků možná mohl být motivován nějakými aktuálními zájmy a potřebami hráčské RPG komunity, nicméně všechny příspěvky, které jsem přečetl, měly zajímavé téma, pečlivé zpracování a něco, čemu říkám "přesah". Tzn. něco kvůli čemu mohou být zajímavé i pro výrazně jiné než hráčské komunity. Drakkar ukrývá mnoho pokladů:

"Už čtvrtý díl seriálu o tvorbě světa tentokrát
přinese cenné rady ohledně toho, jak přijímat a zpracovávat kritiku. Ecthelion2 vám povypráví, co se dělo okolo Příběhů Impéria na Gameconu, největším českém setkání příznivců nepočítačových her a Vallun přináší článek věnovaný lodím a vůbec dopravě po vodě. Literární sekci začne tentokrát povídka napsaná k příležitosti vydávání karetní hry Příběhy Impéria: Mocnosti. A hned v závěsu následuje pokračování Argonantova vyprávění o  strašidlech, tentokrát v lidské podobě, a Tereza Tomášková nám řekne o tajemném Pérákovi, prvním čistě českém superhrdinovi – nebo to bylo jinak? Neminou nás samozřejmě ani deskové hry. Ilgir dokončí svůj článek o výrobě prototypu deskové hry – tentokrát zaměřený na tvorbu grafiky – a Peekay nám přinesl recenzi karetní hry ze světa Star Wars..."
***
WELCOME!

I´LL

THINK
OF YOU
 EVERY 

STEP
OF THE WAY.

 

..

  

. .

 

 

 

Calendar Widget by CalendarLabs


 

         
             
             
         
Current time in Prague