NEORTODOXNÍ PANÍ

30.08.2009 15:19

 

Dr. Rauni-Leena Luukanen Kilde,

doctor, diplomat and former health minister in Lapland,

Born  Finland

Rauni-Leena Luukanen-Kilde (born 1939) was the provincial medical officer of the Finnish Lapland Province with a doctorate in medicine from 1975 until a car accident in 1986, which took away her ability to continue her work and career...

(From Wikipedia, the free encyclopedia)

 

Osobně jsem se s touto paní nikdy nesetkal. Ale párkrát jsem o ní četl. Vzhledem k paranoidní absurdnosti článků a tvrzení, se kterými byla dávána do souvislosti, jsem ji ale nebral moc vážně, naopak spíš jsem si říkal, proč je taková mela kolem někoho tak výstředního. No řekněte sami, dá se brát vážně někdo, kdo tvrdí že ..... (například)

____________________________________________________

! němečtí nacisté jako první navštívili Měsíc a zanechali tam základnu označenou svastikami...

! americká armáda už dávno obsadila Mars, takže reportáže o sondách na povrchu Marsu jsou mystifikační a mají skutečný stav zakrýt...

! každému obyvateli vyspělých zemí je brzy po narození do hlavy voperován mikročip velikosti rýžového zrna, který slouží k monitorování pohybu každé osoby a také ke kontrole a k ovlivňování mozkové aktivity každého člověka...

! jednání a myšlení každého jednotlivého obyvatele vyspělých zemí může  být manipulováno tajnými tajnými vojenskými zbraněmi a zařízeními = dochází k „zombifikaci”obyvatel USA a Evropy, smutným důkazem tohoho stavu jsou masakry v amerických, německých a finských školách, při kterých student postřílí své kamarády a učitele...

! nejméně třikrát jí zachránili život mimozemšťané a opakovaně se s nimi fyzicky setkala....

________________________________________________

Z uvedeného je asi pochopitelné, že jsem se nad krátkými zprávami o jejích názorech nalezenými na internetu měl tendenci spíše chechtat. Jenže letos si někdo dal práci a vystavil na internetu překlady jejích vystoupení na konferencích a při různých interview. Když jsem to začal číst, zdánlivě se mi potvrzovalo to, co jsem si o ní dřív myslel.

JENŽE...

 

Julius: Připomínám slova ředitele výzkumu CIA z r. 1972: Kontrola mysli znamená ovládání každé myšlenky, každé emoce, chování atd. elektrickou stimulací mozku. Takže je to už 40 let staré. Mobily dělají elektrickou stimulaci mozku. A zdá se mi, že se to v posledních dvou letech urychluje, lidé jsou čím dál tím šílenější. Jako by normální poznávací funkce už nefungovaly, je mnoho omylů ve všem. Jako by lidé byli ve všem vykolejení, narůstá počet lidí s Alzheimerovou nemocí.

Rauni: Ano, je to tak, křivka Alzheimera strmě narůstá, a to u mladých lidí do 30 let. Dřív, před 20 lety, to bylo neslýchané. A jaký je důvod? Mobilní telefony, protože mladí lidé je užívají. Slyšela jsem o jednom Švédovi, který v práci mluvil 5 hodin denně do mobilu, protože to bylo jeho zaměstnání. Oslepl a ohluchl. Ale samozřejmě oficiálně se to stále popírá. Zapírání, zapírání. Ne, nic se neděje, my provádíme výzkum, po 10 let, ne, nic. V budoucnosti se stane totéž jako s tabákem. Dřív se říkalo, že tabák nezpůsobuje rakovinu, tabákový průmysl to stále popíral, a teď to musí připustit. Museli zaplatit nějaké kompenzace, a co udělali? Dávají teď nálepku ve smyslu, že kouření může způsobit zdravotní problémy. Stejně to udělají s mobily. Jenom na ně dají nálepku, že mohou způsobit zdravotní problémy. A když je přesto budete používat, a mnoho lidí bude, zejména na západě, pak nemají žádnou odpovědnost, nemusí vám platit, když dostanete nádor na mozku, nebo Alzheimera, a když se sníží vaše inteligence. A to se právě děje. V současnosti máme znepokojujícím způsobem co dělat s mnoha zombies, které vůbec nemyslí. Vidím kolem sebe mladé lidi, děti svých známých, které pořád jenom mluví do telefonu. Vůbec nic si nepamatují, pořád říkají, ach, já jsem zapomněl, já jsem zapomněl…Jedna dívka řídila auto, pila kávu a mluvila do telefonu, to vše současně! To je šílené. Ale oni si nemyslí, že je to šílené, pro ně je to OK. Budoucnost už není, co bývala.

Julius: Taky vidím, že mládež vůbec nemyslí. Když si přijdou něco koupit do obchodu, dívají se nechápavě, jako by nikdo nebyl doma, chce se mi zaklepat jim na čelo, je tam někdo? Je to smutné. A když se podíváte, jak se lidé oblékají, i v tom vypadají jako zombies, kalhoty pořád dole … něco se změnilo. A mladé ženy nebo dívky … za posledních 10 let se něco změnilo v jejich očích. Jako by pořád něco chtěly, sex nebo co, a všechno je tak fyzické …dívky jsou tak vyzývavé, i dvanácti nebo čtrnáctileté. Kam se poděla hrdost, etika? Všechno se vystavuje. Dřív se muselo odkrývat, a teď se všechno nabízí.

...

Julius: I mobilní telefony prý byly vyvinuty jako vojenský systém, a přidali tam jenom vyzváněcí tóny a mikymause a tak, a pro lidi je to velmi přitažlivé jako hračka a zcela tomu propadnou. Když to byl původně vojenský systém, co to asi dělá s mým mozkem?

Rauni: Není to nic jiného než zbraň. Nejhorší je, že mnoho rodičů je dává svým dětem. Že prý musí vědět, co dělá dítě po škole... Před dvaceti lety jsme všichni žili, aniž jsme věděli, co dělá dítě po škole... Je to zbraň, která zabíjí. Například v Čečensku generál Dudajev, když mluvil do mobilního telefonu, jeho mozkové vlny byly prostě spáleny. Oni prostě zvětší dvacettisíckrát příkon a spálí vás. Americká organizace pro potraviny a léky má údaj, že jeden telefonní hovor zatíží váš mozek tak, že trvá týden, než se vzpamatuje. Nikdy byste neměli mluvit déle než dvě minuty, pak byste měli přendat mobil na druhou stranu, protože mozkové nádory, jejichž epidemie přijde do dvaceti let, jsou způsobeny mikrovlnami a jsou vždycky na té straně, kde telefonujete. Jestli milujete své děti, nikdy jim nedávejte mobil dříve než v osmnácti. Protože jejich mozek a nervový systém nejsou vyvinuté, dokud nejsou dospělé. Rodiče jsou naprosto nevědomí a říkají si: kdyby to bylo nebezpečné, nebylo by to po celém světě. A dokonce ani WHO nepřipouští fakta. Pokládám to za velmi pobuřující pro všechny zdravotníky.

Julius: Je to nebezpečné pro zdraví, ale zabíjí to i naše vědomí a hlubší vztahy mezi lidmi, a zdá se, že to perfektně funguje, lidé se už na nic ani neptají. Když jim řeknete, že to poškozuje jejich děti, lidé ještě brání průmysl. Takže lidé brání tu technologii, a ne svoje vlastní zdraví.

Rauni: Neřekla bych, že to zabilo vědomí, ale že ho to úplně potlačilo. Oni chtějí mít ve světě jenom samé zombie. Bohužel máme nemorální světovou elitu, která vše řídí. A naše vlády, ať je to americká nebo finská nebo jakákoli, do toho nemají co mluvit. Jsou jen loutkami tajné vlády, která řídí svět. Ta se chce zbavit dvou třetin světové populace, zejména střední třídy, protože ta umí číst a psát a mohou myslet, než se z nich stanou zombie. Oni chtějí pracující třídu otroků a sebe. Říkají, že je to proto, že na této planetě je příliš mnoho lidí a ta to nemůže unést...

 

Možnost přečíst si nejen krátkou informační poznámku, ale celý text jejího vystoupení i s vedlejšími liniemi a souvisejícími myšlenkami můj postoj změnila. Začal jsem totiž o svém názoru/předsudku znovu přemýšlet. Přece jen, byla lékařkou, diplomatkou i vysokou státní úřednicí.  A to vše ne u nás, ale ve Skandinávii, kde takto zodpovědné posty a funkce nejsou svěřovány jen idiotům. Postupně ve mně začal hlodat červík pochybnosti. No tak všechno, co říká a píše nejsou vždycky jen nesmysly... říká mi teď docela často ten červ pochybovač. V duchu jsem mu (a jí) už víckrát musel dát za pravdu. A teď když chci  to, co ta žena říká, zapomenout s tím, že je to úplný nesmysl, mám před sebou docela vážné dilema:

Poznání pravdy  je jako pohyb v krajině zahalené velmi hustou mlhou.  Někdy se mohou její chuchvalce lokálně protrhnout  a v kratičkém projasnění mohu identifikovat některé jednotlivé skutečnosti a pochopit nebo odvodit z nich nějaký závěr, ale k absolutnímu prozření a pochopení nikdy nedojde, protože krajina z mlhy nikdy nevystoupí úplně a já uvidím vždy jen nahodilý a naprosto nicotný zlomek reality.

 

Takže co když Rauni-Leena Luukanen Kilde říká to, co říká, z toho důvodu, že se jí nějakým záhadným způsobem podařilo uvidět podstatně větší část ...krajiny, než jakou jsem kdy viděl já....


  

 

Prev: DVA BLOGY
Next: AGAIN AND ...

WELCOME!

I´LL

THINK
OF YOU
 EVERY 

STEP
OF THE WAY.

 

..

  

. .

 

 

 

Calendar Widget by CalendarLabs


 

         
             
             
         
Current time in Prague