SOFIE - 11.6. 2009

09.08.2010 21:00

 

Sofie – Bulharská akademie věd

Dne 11. června 2009 zde došlo k setkání významných vědeckých autorit, na kterém vědci z Bulharska a jeden vědec z Británie, řešili otázky globální důležitosti. Setkání bylo zorganizováno za účelem oznámení výsledků projektu konaného mezi březnem a květnem 2009. Mezi nejznámější osobnosti, které se zúčastnily setkání v Sofii, patří - Mariana Vezneva, Stefka Nedevska, Frank Salzgeber a prof. Lachezar Filipov.

V rámci projektu byly zkoumány tzv. kruhy v obilí. Tým Lachezara Filipova oznámil, že je zkoumáno 150 těchto útvarů. Mariana Vezneva, vědecká badatelka se schopností telepatie prohlásila, že mimozemšťanům vyslala například následující otázky:

1. Máme očekávat kontakt s mimozemskou inteligencí jako součást projektů SETI v blízké budoucnosti? Ptá se prof. Dsc. Garo Mardirossian, Institut vesmírného výzkumu při bulharské akademii věd a lektor Nové bulharské univerzity v Sofii.

2. Která je možná obydlená planeta nejbíže k našemu solárnímu systému? Ptá se  Tsvetan Georgiev, hlavní spolubadatel při Národní astronomické observatoři  Rhozhen, bulharské akademie věd.

3. Která je nejbližší našemu solárnímu systému a kde leží? Ptá se mimořádný prof. Valery Golev PhDr., hlava astronomického oddělení univerzity St. K. Ohridského v Sofii,

4. Je lidský druh produktem evolučního procesu nebo byl na Zem transportován z jiné planety? Pokud ano, odkud, z jedné nebo různých planet, když uvažujeme o podstatných rasových odlišnostech? Ptá se prof. Vrubka Orbezová, doktorka medicíny a patochemobiologie.

5. Jaká byla biologická struktura našich předků a jak se bude měnit v další šesté a sedmé rase? Ptá se prof. Veselina Ilievová doktorka biofyziky.

6. Fyzický genetický kód je umístěn v jádru DNA. Kde leží energický kód a informační kód? Ve fyzickém těle nebo ve vnějším těle? Co je mysl, duše, duch a myšlenka? Ptá se prof. Vrubka Orbezova, doktorka medicíny a patobiochemie.

7. Může El Nino zapříčinit katastrofu životního prostředí na Balkánu a v Evropě? Vyprovokuje globální zánik globální krizi životního prostředí? Ptá se prof. Dr. Maria Zlatevová biotechnologie a mikrobiologie, prezidentka federace Intereco 21.

8. Zdroje energie budou v budoucnu vyčerpány, globální oteplování povede ke strádání a válce o vodu a zásoby potravin. Jak můžeme zvládnout energickou krizi? Ptá se mimořádný prof. Dr. Lachezar Filipov, zástupce ředitele Institutu vesmírného výzkumu při Bulharské akademii věd.

?

Na všech těchto osm otázek obdrželi vědci odpověď. Na sofijském setkání však vědci oznámili  jen několik bezprostředních sdělení o mimozemšťanech: "Mimozemšťané jsou všude okolo nás a téměř neustále nás sledují. Nejsou vůči nám nepřátelští, právě naopak. Chtějí nám pomoci. My jsme ale ještě nedorostli na to, abychom se s nimi zkontaktovali. Lidská rasa to bude moci učinit v průběhu 10 až 15 let. . Jsou velmi kritičtí k lidskému nemorálními chování, které se odráží v narušení životního prostředí."

! ! !

To, co mimozemšťané sdělují lidstvu ve svých odpovědích, chtějí vědci publikovat v odborné knize. Ta je ale natolik kontroverzní, že bulharský prezident Georgi Parvanov a ministr financí Simeon Djankov chtějí vedení akademie okamžitě odvolat.

?

POST SCRIPTUM:

„Ano, pane ministře!“ chtělo by se říct. Navíc ten výzkum a ta setkání akademici určitě zorganizovali za státní prachy. 

A pan ministr nebyl sám, koho podobná myšlenka napadla. Ten někdo šel dokonce tak daleko, že se do toho sám aktivně vložil a natočil na dané téma film. Váhám ale nad tím, zda se do věci vložil vhodným způsobem. Přesvědčí tenhle film  někoho o tom, jak je to opravdu s kruhy v obilí???

 

Prev: REALLY GOOD NEWS!!!!
Next: PIKTOGRAMY NA KODAŇSKÉM NÁDRAŽÍ
WELCOME!

I´LL

THINK
OF YOU
 EVERY 

STEP
OF THE WAY.

 

..

  

. .

 

 

 

Calendar Widget by CalendarLabs


 

         
             
             
         
Current time in Prague