FROM THUNDER MAILING LIST

19.02.2011 22:32

 

 

.

 

Dneska jsem dostal zprávu, teda možná spíš oběžník - oficiální  „mailing list“ mé oblíbené skupiny Thunder. Někdo mi v tý zprávě píše řadu zajímavých informací. Začíná to asi takhle: „ Dneska jsem byl informován, že...“ To je ale divný. Ta věta působí docela osaměle.  Byl informován... píše to v první osobě a ještě tak zvláštně, jak kdyby celá léta sám seděl před modlitebnou nějakýho klášterního mnicha a ten mu po dvou letech tichých modliteb a mlčenlivého rozjímání zašeptal nějakou tíživou tajemnou zvěst skrz okénko, kterým mu občas jeho bratři ve víře podají několik kůrek suchého chleba a džbánek vody.  To je sice dobrý, ale já si neumím představit, že bych v podobně tragickém tónu pokračoval i já a posílal tu zprávu dál.  Navíc by to vlastně ani nebyla pravda, protože ta věta, ve které píše „ dneska jsem byl informován...“, už vlastně není pravdivá, protože když jsem si to přečetl, je už informován nejen on, ale já taky. Takže než bych to přeposílal všem známým, tak to radši vyvěsím sem, ať se podívá a přečte si ten, kdo chce.

Tak o co teda jde.

Po dvou letech od rozchodu a ukončení činnosti Thunder se letos v létě všichni členové sejdou a vystoupí opět jako skupina. Stane se to v Londýně  ve Victoria parku dne 24 srpna. Ke společnému koncertnímu vystoupení dojde na tzv. High Voltage Festivalu, na kterém vystoupí i celá řada dalších hvězd.

To je ta optimističtější část zprávy. Kromě toho totiž v tom listu je důrazně vysvětleno, že tento ohlášený společný koncert v žáném případě neznamená nějaké další společné plány Thunder do budoucnosti, tedy v žádném případě nepřijdou ani další společné koncerty ani společné album.

Poznámka:

Thunder sice momentálně připravují do prodeje po internetu koncertní čtyřCD nazvané „Live - Rough & Ready“, ale nejedná se o nějakou aktuální nahrávku. Jde o dva koncerty, které se odehrály v rámci turné k albu The Magnificent Seven v roce 2005. Prodej po internetu by měl být zahájen 1. března 2011. ČtyřCD si je možnéobjednat zde:

https://www.thunderonline-shop.co.uk/default.asp

CD 1+2, tedy část kompletu nazvaná ROUGH,  obsahuje neupravený záznam koncertu v  Club Citta, Kawasaki, v Japonsku ze třetího srpna roku 2005.

CD 2+3, tedy část kompletu nazvaná READY, obsahuje záznam koncertu v  Shepherds Bush Empire v Londýně  z desáteho března roku 2005.

 

Tracklists

CD1 - Rough

Loser / Amy's On The Run / Higher Ground / I'm Dreaming Again / Monkey See Monkey Do

You Can't Keep A Good Man Down / Don't Wait For Me / The Gods Of Love / River Of Pain

CD2 – Rough

Until My Dying Day / Fade Into The Sun / I Love You More Than Rock 'n' Roll  

She's So Fine / Low Life In High Places / Dirty Love / A Better Man / Pinball Wizard

CD3 - Ready

Loser / Amy’s On The Run / Higher Ground / I’m Dreaming Again / Monkey See Monkey Do

You Can’t Keep A Good Man Down / Don’t Wait For Me / The Gods Of Love / Stand Up

CD4 – Ready

Love Walked In / Fade Into the Sun / I Love You More Than Rock 'n' Roll  

Backstreet Symphony / A Better Man / Dirty Love

Prev: GENERAL LEE, STARÝ LÁSKY NEZREZAVÍ
Next: WORLD GOES MAD
WELCOME!

I´LL

THINK
OF YOU
 EVERY 

STEP
OF THE WAY.

 

..

  

. .

 

 

 

Calendar Widget by CalendarLabs


 

         
             
             
         
Current time in Prague