NOVÝ ROCKOVÝ ČASOPIS

16.01.2010 18:16

 

Zdravím všechny rockery, co jich jen mám v adresářích.



Úvodní číslo Rock+ si můžete všichni volně stáhnout z přiložených odkazů. Obsah prvního čísla najdete dole v náhledu (kvalita omezena velikostí obrázku). Soubor magazínu je v tiskové kvalitě a proto má velikost 40MB, v pc je při dobrém připojení za pár minut J

K prolistování i čtení Rock+ doporučuju nastavit si náhled na párované dvoustrany (sudá vlevo, lichá strana vpravo). Vlevo jsou k dispozici náhledové miniatury stránek. Pro ty, kteří si na nastavení netroufají je ke stažení verze vygenerovaná již ve formě párovaných dvoustran.

Pár slov k systému distribuce. Abychom upřednostnili ty, kteří nám svěří svou mailovou adresu, a jsou ochotni s námi komunikovat tak, aby byl Rock+ i podle jejich čtenářských představ, budeme jim mailem rozesílat link na každé číslo Rock+v několikadenním předstihu. Teprve poté linky zveřejníme na netu a rozešleme informaci nalevo, napravo, hore, dole… Sami můžete přeposláním tohoto mailu přispět k šíření Rock+ mezi těmi kamarády rockery, na které máte kontakt. Čím víc bude čtenářů, tím snadněji v budoucnu oslovíme zadavatele reklamy a budeme moci autorský tým i magazín rozšiřovat.

Pro přímé abonenty (s přímými kontakty per mail) postupně zavedeme výhody, budou například dostávat Rock+ v rozšířené interaktivní podobě, kdy oživnou všechny odkazy v magazínu a bude generován rejstřík každého čísla. Dostanou přístupový kód do databáze všech článků, atakdále.

Zájemci o abonentní přístup se mi mohou ozvat na 

merhaut@mbox.vol.cz 


Čtěte, pište, chvalte, kritizujte… 

Jaromír Merhaut 

______________________________________________________________

Verze se samostatnými stránkami:

 

https://cdklub.net/modules/Downloads/Rockplus2009.pdf

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verze s párovanými dvoustránkami:

https://cdklub.net/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=14

Prev: HAIRMETAL IS ALIVE AND ROCKIN´
Next: JAK JSEM SE SNAŽIL NEBÝT VZTEKLÝ A HÁDAVÝ PARCHANT

WELCOME!

I´LL

THINK
OF YOU
 EVERY 

STEP
OF THE WAY.

 

..

  

. .

 

 

 

Calendar Widget by CalendarLabs


 

         
             
             
         
Current time in Prague